

Chef's table
Invite your family or friends to our restaurant for an extraordinary and sublime culinary journey. The only in the region offer of the original tasting menu of the Chef, who will be only at your disposal, will delight the most sophisticated palates. In one of our restaurant rooms, the Chef will present dishes that he has prepared in our kitchen especially for you. The whole of this extraordinary feast will be complemented by a tasting of appropriately matched wine. It is worth tasting to be able to tell your friends about this experience.
Brasserie Mona
Consomme pomidorowe, tortellini szpinakowe
Pochodzący z kuchni francuskiej klarowny i bogaty w smaku mocny warzywny rosół w wersji z pomidorami i w towarzystwie tortellini.
Żeberka jagnięce, fondant z selera, kapusta włoska, sos demi glace
Smacznie przyprawione mięso jagnięce dopełnia dodatek selera w niecodziennej formie i delikatna kapusta, a całość łączy tradycyjny francuski ciemny brązowy sos.
Confit z perliczki, gratin ziemniaczane, młode warzywa, sos prowansalski
