Poznaj nasz zespół
Bartłomiej Kornacki
Doświadczenie zawodowe zdobywał pod okiem utalentowanych Szefów Kuchni pracując w renomowanych hotelach w kraju i za granicą, jednak jak sam zauważa – największą szkołę życia przeżył pracując na statkach pasażerskich Princess Cruises. Był też właścicielem i zarazem Szefem kuchni Restauracji Warszawskiej.
Bartłomiej Kornacki, bo o nim mowa, w kuchni stawia w pierwszej kolejności na smak. Laureat i uczestnik wielu konkursów kulinarnych w Polsce. Wicemistrz Polski w podawaniu Baraniny, Mistrz Polski w podawaniu Gęsiny, Mistrz Polski w potrawach z ryb “Dorszowe Żniwa”, Wicemistrz Polski w “Potrawy z Jesiotra i Kawioru”, drugie miejsce w konkursie “Kulinarny Rajd Mistrzów”, drugie miejsce w konkursie “Ale Pasztet”, zwycięzca konkursu “Archimagirus”. Uczestnik Kulinarnego Pucharu Polski.
Fan marki Mini. Kiedy nie gotuje, odkrywa podwodne piękno nurkując albo chodząc po górach.